banner

SÆRLIGT FOR DE 5-8 ÅRIGE

Hold 1 - særligt for de 5-8 årige

Filmene til Hold 1 er hyggelige børnefilm, hvor alle taler dansk. De er sjove og ikke alt for uhyggelige. Alligevel kan det være en god idé at tage en god ven med - eller far eller mor.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Elefanten Sebastian og katten Mitcho er gode venner og bor sammen i Solby. En dag finder de en flaskepost med et mystisk frø og et brev. Brevet er fra Solbys forsvundne borgmester JP, og han beder de to venner om hjælp, men først skal de plante et frø.      

Vitello

Vitello bor alene med sin mor. Sammen med sine venner indleder han jagten på den far, han aldrig har mødt. Vitello er fuld af fis og ballade. Det fører ofte til, at han komme til at gøre ting, de voksne synes er forkerte. Vitello-filmen bygger på Kim Fupz Aakesons bøger. Den er sjov, fræk og fuld af fede replikker.        

Paddington 2

Paddington har fundet den perfekte gave til tante Lucy. En pop-up bog om London. Men bogen bliver stjålet, Paddington bliver dømt for forbrydelsen, og ender bag lås og slå. Paddington får nogle nye umage venner bag tremmerne, og familien Brown forsøger at finde tyven. Det giver anledning til forviklinger og gode grin, og en lykkelig slutning.        

Peter Kanin

Efter at have arvet sin onkels hus på landet, beslutter Thomas Suhr sig for flytte ud af byen og bosætte sig på landet. Det er områdets dyr ikke tilfredse med, og særligt Peter Kanin gør alt, hvad der står i hans magt for at slippe af med den irriterende bybo.      

Far til fire i solen

Far til fire-familien er rejst på tiltrængt solferie, hvor de deltager i en konkurrence om at blive ”årets solfamilie” Far kaster sig ind i kampen mod en tidligere skolekammerat, og en venskabelig kappestrid ender med at blive en indædt kamp for ære og genoprejsning. Heldigvis træder de kloge og kærlige unger til.        

Tilmeld dig hold 1

Alle film på hold 1 vises i CinemaxX biograf, Odense SØ. Med et medlemsskab af Odense Filmklub får du 5 film for 150 kr.  På hold 1 har vi 4 pakker, der løber enten lørdage eller søndage i enten lige eller ulige uger - alle dage kl. 10.00. Du skal vælge én af pakkerne, da der ikke kan vælges datoer på tværs af pakkerne. Hvilken pakke vil du være medlem af?  Pakke 1: lørdage 15/9 + 27/10 + 24/11 + 19/1+ 2/3 - tilmeld dig hold 1, pakke 1 her Pakke 2: søndage 16/9 + 28/10 + 25/11 + 20/1 + 3/3 - tilmeld dig hold 1, pakke 2 her Pakke 3: lørdage 22/9 + 3/11 + 1/12 + 26/1 + 9/3 - tilmeld dig hold 1, pakke 3 her Pakke 4: søndage 23/9 + 4/11 + 2/12 + 27/1 + 10/3 - tilmeld dig hold 1, pakke 4 her

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.