banner

SÆRLIGT FOR 14+

Film til jer unge, som gerne vil udfordres. Nogle af filmene sætter gang i fantasien, andre går lige i hjertet, alle garanterer de en stor filmoplevelse!

Booksmart

Igennem high school-tiden har Molly og Amy flittigt prioriteret lektier, studier og skolearbejde, og er kommet ind på deres drømme-college. Men det samme er alle de useriøse festaber, som aldrig tog skolen alvorligt. I forsøget på at indhente alt det de er gået glip af, sætter pigerne ud på en tur for at indhente fire års fester, sjov og ballade på én legendarisk aften.          

Jojo Rabbit

I det satiriske krigsdrama møder vi drengen Jojo, der ønsker at være nazist mere end noget andet. Sammen med sin fantasiven Adolf Hitler træner han til at blive det perfekte medlem af Hitlerjugend. Jojos værdier bliver sat på prøve, da han opdager, at hans mor gemmer en jødisk pige i deres hjem.    

Birds of Prey 

Jokeren har slået op med sin kæreste Harley Quinn, der pludselig står på egne ben i Gotham, fast besluttet på at vise alle, at hun ikke har brug for sin vanvittige ex. Men Harley har flere fjender end venner, og bliver hvirvlet ind i jagten på en værdifuld diamant, et opgør med en gal morder og flere hårdtslående kvinders jagt på retfærdighed. Hvor passer Harley ind i dette og er hun villig til at sælge en ung piges liv for at redde sit eget skind?        

En helt almindelig familie

Emmas liv vendes på hovedet, da hendes far fortæller, at han er transkønnet. Hele familien skal vænne sig til en helt anden hverdag, hvor faren Thomas pludselig hedder Agnete, og det er især svært for Emma at acceptere. En smuk dansk film baseret på instruktørens egen opvækst.    

Tilmeld dig hold 4

Alle film på hold 4 vises i Nordisk Film Biografer Odense på onsdage kl. 16.00. Med et medlemsskab af filmklubben får du 4 film for 120 kr.  Filmene vises på følgende onsdage: 28/10 + 25/11 + 27/1* + 10/3 + 7/4  Spilletiderne for de udskudte visninger er klar.  OBS: Du skal bruge den samme billet som i efteråret. Tjek derfor starttidspunktet på din billet: Hold 4 - Nordisk Film Biografer: Birds of Prey Onsdag 2/6 - kl. 16 Hold 4 - Nordisk Film Biografer: En helt almindelig familie Onsdag 16/6  - kl. 16   Tilmeld dig hold 4 her

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.