Privatlivspolitik

Vedr. EU Persondataforordning 2018 Ved tilmelding til filmklubben oplyses du hermed om følgende: Dataansvarlig: Odense Filmklub, Lupinvej 37, 5210 Odense NV Databehandler: Odense Filmklub

I forbindelse med medlemskab i filmklubben kan følgende almindelige oplysninger indhentes:

Navn   Adresse   Fødselsdato   E-mailadresse   Telefonnummer   Køn   Skole/klasse Formål og behandling af data:
  • Oplysningerne indhentes og benyttes af lokalklubben ved oprettelse af medlemskab, lokale tilskud og for at overholde landsorganisationens vedtægter og krav i forhold til tilskudsydere.
  • Oplysningerne kan videregives til Landsorganisationen Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber ved behov. Medlemmet kan – om nødvendigt – kontaktes ifm. ekstern revisionskontrol.
  • Oplysningerne gemmes i max. 5 år jf. tilskudsyders krav og Bogføringsloven.
  • Dataansvarlig og databehandler er ansvarlig for at sikre overholdelse af den dataansvarliges forpligtelser i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 32-36 under hensynstagen til behandlingens karakter og de oplysninger, der er tilgængelige for databehandleren, jf. art 28, stk. 3, litra f.
  • Oplysningerne bliver opbevaret ift. databeskyttelsesforordningens krav jf. art. 32
  • Som medlem kan du til enhver tid få indsigt i de registrerede oplysninger og databehandlingen, samt kræve oplysningerne slettet.
  • Lokalklubben kan kontakte dig i forbindelse med dit medlemskab.
BEMÆRK: Medlemskabet er personligt og betales af medlemmet selv, dets forældre, værge eller stedforældre.  

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.