Om Odense Filmklub

Odense Filmklub for børn og unge er en frivillig drevet forening, som ønsker at være med til at sikre, at børn og unge i Odense og omegn får tilbud om at komme i biografen til nogle vedkommende film og en overskuelig pris. Bestyrelsen består pr. 1.5.2021 af følgende medlemmer:  Michael Møller (formand)  Mikkel Franck (kasserer)  Kim Bruun  Nicklas Anthony Clark  Julie Tangaa Tjalve  Lisbeth Johannesen  Charlotte Gram  Rikke Ingemann Jensen (suppleant) Ingeborg Lundgaard Sonne (suppleant) Odense Filmklub er ikke ene af sin slags, men en del af et større fællesskab bestående af ca. 75 filmklubber for børn og unge spredt ud over hele Danmark organiseret af Landsforeningen for Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (DaBUF). Som forældre kan du blive frivillig hjælper. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne – og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Dvs. at ankomme i god tid inden, og følge de sidste børn ud af salen efter filmen. 
Du får en fribillet for ulejligheden, og bliver inviteret til et frivilligmøde og et evalueringsmøde i løbet af efteråret.
OBS – Det er kun på Hold 2 at vi behøver frivillige

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.