Hold 3 – særligt for 11+

Her er eventyr, kærlighed og spænding for større børn. Få en god oplevelse på det store lærred sammen med vennerne. Filmene er på dansk eller med danske undertekster.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Et uventet og hæsblæsende eventyr starter, da fire teenagere bliver suget ind i konsolspillet Jumanji. Deres eneste måde at undslippe på, er, at arbejde sammen for at gennemføre spillet, samtidig med at spillet forsøger at vinde over dem.    

Askedrengen

En prinsesse stikker af fra sit bryllup og bliver bortført af en trold. Kongen og dronningen lover, at den, som redder prinsessen, får både hende og det halve kongerige. En god og velkendt begyndelse på et eventyr. Men i denne udgave er modstanderne ikke kun glubske trolde og listige kvinder – det er også en komplet tåbelig dansk prins.    

Black Panther

Gemt dybt i Afrika ligger landet Wakanda. Det ligner et fattigt og underudviklet land, men er i virkeligheden resten af verden teknologisk overlegent og hjemsted for superhelten Black Panther. Superhelten bliver konge over Wakanda, da hans far dræbes, men andre ønsker også magten. En fed Marvelfilm.      

Ready Player One

Teenagedrengen Wade elsker at spille computerspil, men det gør alle i år 2045. Jorden er et barsk, overbefolket sted, hvor de fleste lever deres liv i det virtuelle spil OASIS. I spillet bliver Wade hvirvlet ind i en skattejagt, hvor præmien er kontrol over Oasis. Det bliver en hård kamp, da onde kræfter ønsker at vinde for at få kontrol over spillet.    

Landet af glas

Jas er alene hjemme, mens hans far, som er lastbilchauffør, er på endnu en tur. Ude i laden finder Jas elverpigen Neia og en gammel dame Alva. De er ikke helt almindelige og tydeligvis på flugt. Jas samler alt sit mod og beslutter sig for at hjælpe dem. Spændende dansk fantasy-film med Flora Ofelia fra MGP i hovedrollen som elverpige.        

Tilmeld dig hold 3

Alle film på hold 3 vises i Nordisk Film Biografer Odense. Med et medlemsskab af filmklubben får du 5 film for 150 kr.  På hold 3 har vi både et tirsdagshold og et onsdagshold. På begge hold starter alle filmene kl. 16.00. Du skal vælge, hvilket hold du ønsker at være medlem af, da der ikke kan vælges datoer på tværs af holdene. Hvilket hold vil du være medlem af?  Tirsdagsholdet: 18/9 + 30/10 + 27/11 + 22/1 + 5/3 – tilmeld dig hold 3, tirsdagsholdet her Onsdagsholdet: 19/9 + 31/10 + 28/11 + 23/1 + 6/3 – tilmeld dig hold 3, onsdagsholdet her

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.