Hold 2 – særligt for de 8-12 årige

Hold 2 er for de lidt større børn. Filmene er til jer, der kan lide en spændende eller sjovt fortalt historie. De er alle med dansk tale.

Nabospionen

Detektiven AC flytter med sin familie til en ny by. Her er den lokale købmand plaget af tyverier, så han beder AC om hjælp. Den seje skater Vincent virker mistænkelig, og da AC begynder at følge efter ham, viser det sig hurtigt, at han har hemmeligheder.      

Coco

12-årige Miguel bor i Mexico, og drømmer om at blive en berømt musiker, men familien har forbudt ham at spille musik. Byen skal afvikle et stort talentshow, og Miguel mangler derfor desperat en guitar. Det bringer ham til den lokale kirkegård, hvor et uheld sender ham til de dødes verden. Her må Miguel kæmpe for at vende tilbage til sin familie han møder på sin vej mange sjove og bekendte skeletter.    

Kidnapning

Bertram på otte år og hans familie bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en millionærsøn på grund af familiens småkriminelle Onkel Georg. Men selvfølgelig udvikler det sig (i bedste Olsen-banden-stil) ikke som kidnapperne havde håbet på…      

Jeg er William

William har det ikke nemt. Hans mor er en kolbøtte, og derfor må William bo hos sin morbror Niels. Morbror Niels har rodet sig ud i en stor spillegæld, og byens gangster er på nakken af ham. Samtidig har William tre bøller fra klassen og en spirende forelskelse at holde styr på. Derfor må William mobilisere mandsmod og fantasi for at redde sig selv og morbror Niels.        

Den lille Vampyr

Anton Knudsen er 13 år. Han er besat af vampyrer. På en ferie i Tyskland flyver teenage-vampyren Rudolf ind på Antons værelse. Efter trusler om blodsugning, hvidløg og kors bliver de gode venner. Sammen indleder de en hæsblæsende jagt på en ondskabsfuld vampyrjæger.        

Tilmeld dig hold 2

Alle film på hold 2 vises i Nordisk Film Biografer Odense. Med et medlemsskab af filmklubben får du 5 film for 150 kr.  På hold 2 har vi 4 pakker, der løber enten lørdage eller søndage i enten lige eller ulige uger – alle dage kl. 10.00. Du skal vælge én af pakkerne, da der ikke kan vælges datoer på tværs af pakkerne. Hvilken pakke vil du være medlem af?  Pakke 1: Lørdage 15/9 + 27/10 + 24/11 + 19/1+ 2/3 – tilmeld dig hold 2, pakke 1 her Pakke 2: Søndage 16/9 + 28/10 + 25/11 + 20/1 + 3/3 – tilmeld dig hold 2, pakke 2 her  Pakke 3: Lørdage 22/9 + 3/11 + 1/12 + 26/1 + 9/3 – tilmeld dig hold 2, pakke 3 her  Pakke 4: Søndage 23/9 + 4/11 + 2/12 + 27/1 + 10/3 – tilmeld dig hold 2, pakke 4 her 

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.