Filmpakker

For at blive medlem af Odense Filmklub skal du vælge, hvilken filmpakke du ønsker at se i løbet af den kommende sæson. Vi tilbyder fire filmpakker, alle med 5 gode film, der er udvalgt til forskellige aldersklasser. Aldersangivelserne er kun vejledende, så du er velkommen til at vælge lige præcis den filmpakke som du finder mest spændende. Lige meget, hvilken filmpakke du vælger, får du 5 film for 150 kr., der vil blive vist i perioden september 2018 til marts 2019. Gå på opdagelse i de enkelte filmpakker her.

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.