Filmpakker

For at blive medlem af Odense Filmklub skal du vælge, hvilken filmpakke du ønsker at se i løbet af den kommende sæson. Vi tilbyder fire filmpakker, alle med 5 gode film, der er udvalgt til forskellige aldersklasser. Aldersangivelserne er kun vejledende, så du er velkommen til at vælge lige præcis den filmpakke, du finder mest spændende. NB: I sæsonen 2020/2021 viser vi kun 4 film for 120 kr. pga. COVID-19. Læs mere om vores forholdsregler her. Gå på opdagelse i de enkelte filmpakker her.

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.