FAQ

Hvad skal man lave som forældrehjælper?  Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne – og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Dvs. at ankomme i god tid inden, og følge de sidste børn ud af salen efter filmen.
Du får en fribillet for ulejligheden, og bliver inviteret til et frivilligmøde og et evalueringsmøde i løbet af efteråret.
OBS – Det er kun på Hold 2 at vi behøver frivillige
Kan man blive forældrehjælper på andre hold end Hold 2?
Nej, det er kun på Hold 2 i sæson 19/20 at der skal bruges forældrehjælpere.
Kan forældre og søskende købe medlemskab til filmklubben?
Ja, det kan de i hvert fald.
Kan man købe en film fra Hold 3 og så de resterende fire film i Hold 4? Nej, man køber én filmpakke af gangen. Vil du se film fra de andre hold, så skal der købes yderligere et medlemskab til dette hold.
Hvad gør I ifm. COVID-19-situationen?
Vi har lavet en række tiltag for at sikre, at du som forældre kan sende dit barn trygt i biografen – og vi er naturligvis også i løbende dialog med biograferne om justeringer ift. myndighedernes anvisninger. Du kan læse meget mere her.
Må jeg følge mit barn op i salen?
Pga. COVID-19 skal du i sæsonen 20/21 have en billet til filmen for at følge med dit barn op i salen, så vi har overblik over, hvor mange der lukkes ind. Også selvom du kun påtænker, det tager to minutter.

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.