COVID-19

Pga. COVID-19 har vi i denne sæson følgende særregler med fokus på minimering af smitterisiko, så I som forældre trygt kan sende jeres børn i biografen:*
  1. Vi sørger for, at der er håndsprit tilgængeligt ved indgang til biografen.
  2. På hold 1 og hold 2 åbner vi op til de enkelte sale på forskudte tidspunkter for at undgå, at der samles for mange i biografernes foyer-områder på samme tid. Din films præcise starttidspunkt fremgår af din billet.
  3. Vi har nedsat salenes kapacitet, så afstandskravene overholdes med udgangspunkt i salg af hvert andet biografsæde. Kommer I som en gruppe, kan I max. sidde 6 personer sammen.
  4. Du køber billet til en specifik sal i den enkelte biograf gennem hele sæsonen 20/21. Skal I afsted som en gruppe, kan I med fordel afstemme salnummer inden billetkøb.
  5. Ved behov åbner vi ekstra sale i det omfang, det er muligt.
  6. Salene rengøres og afsprittes både før og efter forestillingen.
De ekstra forholdsregler betyder desværre også, at vi sætter færre billetter til salg i denne sæson end tidligere, samt at årets filmpakke kun indeholder 4 film frem for de sædvanlige 5. Prisen per film er den samme som tidligere. COVID-19-situationen betyder også, at du som forældre kun må følge dit barn op i salen, hvis du selv har en billet til forestillingen. I tilfælde af genlukning af biograferne, gør vi filmene tilgængelige for online-visning. Besked herom følger. * Vi følger til enhver tid myndighedernes anvisninger i tæt dialog med biograferne. Sker der ændringer, kan du læse om dem her. Har du spørgsmål, kan du skrive til os her.

Bliv forældremedhjælper

Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere på hold 2. Disse får et gratis medlemskab. Forældremedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på odensefilmklub@gmail.com

Følg os på Facebook

Følg Odense Filmklub på Facebook og deltag i konkurrencer, få filmnyheder og hør om eventuelle ændringer.